ONLAR KONGREDE ADAY OLAMAYACAKLAR !

Ak Partide yaklaşan ilçe başkanlığı seçimleri öncesinde 3 ilçe başkanının daha aday olmayacakları kulislerde konuşulmaya başlandı..

Son dakika! Onlarda kongrelerde aday olamayacak! Ak Partide yaklaşan ilçe başkanlığı seçimleri öncesinde 3 ilçe başkanının daha aday olmayacakları kulislerde konuşulmaya başlandı.. Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu'nun aday olamayacağının ortaya çıkmasından sonra gözler diğer ilçe teşkilatlarına çevrildi Kulislerde şimdi Akyazı. Karasu ve Kocaali ilçe Başkanlarının da aday olamayacakları konuşuluyor Gelen bilgilere Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Karasu İlçe Başkanı Yakuhp Gençbay, ile Kocaali İlçe Başkanı Hüseyin Altuntaş'ın genel merkezin ve partinin bazı milletvekillerinin isteği üzerine ilçe kongrelerinde aday olmayacakları konuşuluyor.. medyabar.com

05 Kas 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.