Öğrencilere Davullu Zurnalı karşılama

Sakarya Üniversitesi Öğrencileri Sağlıklı yaşam yürüyüşü için Davlumbaz yayla yürüyüşü için geldikleri Dokurcun beldesinde Davul Zurna ile karşılandılar.

Çevreci Öğrencilere Dokurcun'da Davul Zurnalı karşılama Sakarya Üniversitesi Öğrencileri Sağlıklı yaşam yürüyüşü için Davlumbaz yayla yürüyüşü için geldikleri Dokurcun beldesinde Davul Zurna ile karşılandılar. Dokurcun belediye başkanı Ruhi Yılmaz Prof.Dr. Ahmet Tutal, Eğitim görevlileri ve Öğrencilerden oluşan gurubu belediye önünde Davul Zurna ile karşıladı. Dokurcun belediyesi önünden Davlumbaz yaylasına Davul Zurna eşliğinde yürüyen gurup Davlumbaz yaylasında da Davul Zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Eğlenceye Başkan Yılmaz ve Yayla sakinleri de iştirak etti. Öğrenciler Davlumbaz yayla sakinleri ile hatıra Fotoğrafıda çektirmeyi ihmal etmediler. Akşam saatlerinde Dokurcun beldesine gelen gurup buradan yine Davul Zurna eşliğinde uğurlandılar.

11 Haz 2012 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.