Öğrenciler Şehitlerin Kabirlerini ziyaret etti

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında Kuzuluk Topçusırtı AKV okulu öğrencileri Şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler.

2339a01a51a47a4709448734ffaa02e1.jpg
cfa6cefd77edc54dbffc274568d838a6.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kuzuluk Topçusırtı AKV okulu öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününü unutmadılar. Okul Müdürü Efraim Balkan önderliğinde Okul öğrencileri ve Öğretmenler Akyazı Merkez Mezarlığına giderek Şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Efraim Balkan’ın yaptığı açıklamada “ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü kapsamında Akyazılı Şehitlerimiz Erdal Vardar, Aydın Yamak ve Davut Mert Kaliç’in kabirlerini Topçusırtı AKV okulu olarak ziyaret ettik. Bu vesile ile Şehitlerimiz Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve Gazilerimiz sonsuz minnet duygularımızı iletiyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin varlığı daim olsun” dedi.

22 Mar 2018 - 15:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.