Of Belediye Başkanına Ziyaret

Akyazi.net Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Alaattin Onur, 4 günlüğüne çıktığı Karadeniz turunda Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı ziyaret etti.

Akyazi.net Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Alaattin Onur, çıktığı Karadeniz turunda, her fırsatta Akyazı’ya olan sevgisini ve Akyazı’da olan akrabalarıyla olan güzel ilişkilerini dile getiren Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Of Belediye Başkanı Murat Saral, 2012 yılı Eylül ayında Akyazı’yı ziyaret ederek, Alaattin Onur’a nezaket ziyaretinde bulunmuştu.

Alaattin Onur’un kendisini ziyaretinden dolayı mutluluğunu dile getiren Of belediye başkanı Murat Saral, Onur’a yöresel hediyelik eşyalardan oluşan bir hediye paketi takdim etti.

08 Haz 2013 - 16:50 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.