Ödeme Noktası Vurgununda 4 tutuklama

Ödeme Noktasında vatandaşlardan fatura tahsil edip.Sedaş'a yatırmayan Ödeme Noktası vurgununda 4 kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Arifiye Polis Merkezi Amirliğine gelerek müracaat eden yaklaşık 100 vatandaş Arifiye ödeme noktasında fatura yatırdıkları ancak daha sonra kendilerine gelen ihbarnamede faturanın ödenmediği anlaşıldı. Elektriklerinin kesildiğinin anlaşılması üzerine yapılan araştırmada bahse konu yeri çalıştıran K.A. isimli şahıs yeri kapatarak ortadan kaybolduğu ve bu şahısların üç kişi oldukları iki şahsın ise Afyon, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Çanakkale ve Antalya ilinde aynı yöntemle nitelikli dolandırıcılık yaptıkları Anlaşıldı. Şahısların 2500 civarında şahsı dolandırdıkları Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şahıslar 21/06/2012 günü yapılan operasyon ile yakalanmış ve Cumhuriyet Savcılığına gönderilmiş, H.K. isimli şahıs serbest kalmış, diğer H.İ.G., K.A., Ü.U ve H.S. tutuklanmışlardır."

29 Haz 2012 - 00:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.