O taraftar Sakaryalı değilmiş!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Şenol Güneş'in kafasına çakmak attığı ve Sakaryalı olduğu iddia edilen taraftarın Kocaelili olduğu ortaya çıktı.

spor264.com/Serhat Yılmaz'ın özel haberi 19 Nisan Perşembe akşamı oynanan ve çıkan saha olayları sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 'Sakarya' iddiası ortaya atılmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasını fırlattığı çakmakla yardığı iddia edilen Ferberbahçeli taraftar S.D.Ş'nin Sakaryalı olduğu iddia edilmişti. Yedek kulübesinin arkasındaki tribünde bulunan genç taraftarla ilgili haber yayınlayan bazı ulusal siteler gencin maça Sakarya'dan geldiğini yazmıştı. O taraftarın Sakaryalı değil Kocaelili olduğu ve Kocaeli ilinin Dilovası İlçesinde yaşadığı öğrenildi.

'Hepimiz futbol izlerken kendimizden geçiyoruz' Gencin yakın bir arkadaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda S.D.Ş'nin çakmağı 'istemeden' attığını belirterek,"Bu resimdeki S.D.Ş Dilovası'nda oturuyor. Benim çok sevdiğim bir kardeşimdir. İstemeden bir çakmak atmış, Şenol Güneş'in kafasına isabet etmiş. Sanki çocuk caniymiş gibi lanse ediliyor. Hepimiz futbol izlerken kendimizden geçiyoruz. Herkes aynı ben bu çocuğun gözaltına alınmasını kınıyorum. Kimse kötü yorumda bulunmasın çünkü biz sıradan insanlar hep ezik bırakılmaya mahkumuz. Bu ülkenin ne hainleri ne canileri şuan dışarda cirit atıyor" ifadelerini kullandı. Olaylı maçla ilgili gözaltı sayısı 23'e yükselirken bu kişilerin içinde olan S.D.Ş, 2 gündür polis nezaretinde bekletiliyor.

22 Nis 2018 - 11:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - İstemeden atmış...Duygusal olmaya gerek yok hata yapan bedelini öder cezasını çeksin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 11:46