O kadın ve komşusu hakim karşısında

Karasu'da 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürdüğünü itiraf eden kadın ve birlikte olduğunu ileri sürdüğü komşusu adli makamlara sevk edildi

MEDYABAR.COM - 

Aziz GÜVENER - Azim ÇELİK bildiriyor 

 

Karasu'da dün sabah saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Zeynep K., 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti.

 

Kadının çelişkili ifadeleri üzerine, evde birlikte olduklarını ileri sürdüğü T.Y isimli bir kişi de gözaltına alınmıştı.

 

2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

 

Yenikent Devlet Hastanesi'nde özel güvenlik önlemleri altında ve kurşun geçirmez yelek giydirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Zeynep K. sorulara yanıt vermedi.

 

Zeynep K.'nın iddialarını red eden, kendisiyle birlikte olmadığını ve çocuğun ölmesiyle alakası olmadığını öne süren komşu T.Y ise güvenlik gerekçesiyle başka bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü.

 

Şüpheliler Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılacak.

 

HABER DEVAM EDECEK 

23 Kas 2017 - 11:29 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.