O Futbolcu ile ilişiğimiz kesilmiş kovulmuştur

Sakarya 1. Amatör liginde mücadele veren Akyazı Spor Kulübü yaptığı basın açıklamasında başka bir takımda kaçak olarak oynayan Futbolcusunun kulüple ilişiğini kesti.

e532ee83dee68efebb79a31af2e2a2a4.jpg
cbbebfefa92844c98ba8143fd87335491d75ff422e1b4b4790660b20661354f7.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Spor Kulübü yaptığı basın açıklamasında Kulüplerinin lisanslı Futbolcusu A. S.’nun 2. Amatör ligdeki bir takımda kaçak oynadığının tespit edildiğini bu nedenle de bahse konu Futbolcunun kulüple ilişiğini kestiklerini ve kovulduğunu açıkladı.

İşte Akyazı Spor Kulübünün basın açıklaması

Akyazı Spor Kulüp başkanlığından

Kulübümüz lisanslı oyuncularından A. S. 2. Amatörde mücadele eden (Kulüp ismi tarafımızca bilinen ancak camiaya saygımızdan dolayı ismini belirtmek istemediğimiz Kulüpte)Sahte olarak resmi lig müsabakasında oynadığı tespit edilmiştir. Kulübümüzün bu konuyla ilgili önceden bir bilgisi yoktur.

Kulübümüz Akyazı Spor ilke ve misyon olarak bu güne kadar kaliteli oyuncu, İyi ahlaklı sporcu yetiştirme felsefesi içerisinde hareket etmiştir.

Kulübümüz Akyazı Spor’un bu ilke ve misyonunu çiğneyen oyuncumuz Ahmet Sofuoğlu’nun kulübümüzle ilişkisi kesilmiş olup kovulmuştur.

Akyazı Spor olarak bu tür etik dışı olaylara sebebiyet veren oyuncu ve kulüpleri kınıyoruz. Tüm Spor ve basın camiasına saygılarımızla arz ederiz.

Kulüp başkan vekili                                                                               Kulüp başkanı

İrfan Dinçer                                                                                            Rahmi Aktürk

19 Nis 2018 - 12:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.