O Fabrikada ‘’HERO’’ Tişörtünde 2.inci gözaltı

Akyazı Kuzuluk Mahallesinde bir Otomotiv Yan Sanayii işyerinde çalışan üzerinde ‘’HERO’’ yazılı tişört giyince gözetim altına alınmıştı. Akşam saatlerinde ise B.C.S. adlı işçide ‘’HERO’’ Tişörtü nedeniyle gözaltına alındı

Edinilen bilgilere göre Sabah saatlerinde Akyazı Kuzuluk Mahallesinde bir Otomotiv Yan Sanayii işyerinde çalışan Bayan işçi üzerine giydiği İngilizce Kahraman anlamına gelen ‘’HERO’’ yazılı tişört nedeniyle Jandarma tarafından ifadesine başvurulmak kaydıyla gözetim altına alınarak Jandarma merkezine getirildi.

Aynı Fabrikada akşam saatlerinde de B.C.S. adlı işçi ‘’HERO’’ Tişörtü giydiği gerekçesiyle gözetim altına alındı

İngilizce Kahramanlık anlamı taşıyan ‘’HERO’’ yazılı tişörtler bazı FETÖ Terör örgütü zanlıları Adliyeye getirilirken dışarıya mesaj verilmek amaçlı giyildiği iddia edilmişti.

20 Tem 2017 - 19:31 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

AbdullahHELLO - Bunca olaylara rağmen hala ısrarla giyiliyorsa birsey vardır.

Bunlar kimden emir alıyorlar ? Bu halka ne mesaji vermeye calisiyolar?:) BU NE YA HERO DAN TAHRİK Mİ OLUYORSUNUZ ONLİNE OYUNLARDA Bİ SURU HERO VAR TUTUKLANSIN ONLARDA HEROLARA ÖLÜM YAŞASIN AK PARTİ :)s.Fas.FsA.DFA.SDf: :

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 19:31