Mutluluk Gözyaşları

Dinayet başkanlığı tarafından organize edilen Akyazı'dan 2 kafile umre ziyareti için törenle bu gün yola çıktı.

UMRE TÖRENİNDE MUTLULUK GÖZYAŞLARI HAKİMDİ Dinayet başkanlığı tarafından organize edilen Akyazı'dan 2 kafile umre ziyareti için törenle bu gün yola çıktı. Gazi Süleyman Paşa Camii önünde düzenlenen törende Akyazı'da görev yapmakta olan İmam Hatipler Kur'anı Kerim ve ilahiler okudular. İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur'da yaptığı konuşmada bu yıl 2. umre kafilesini uğurlamak için buradayız. Umreye gidecek olan kardeşlerimiz yüce mevlanın özel misafirleridir. Onun için onlar şanslı kişilerdir dedi . Yapılan duanın ardından 2 otobüs ile toplam 90 kişi kutsal topraklara gitmek üzere uğurlandı. Törende mutluluk gözyaşları hakimdi. Düzenlenen törene Başkan Yaşar Yazıcı, Kuzuluk belediye başkanı Bilal Soykan, Dokurcun belediye başkanı Ruhi Yılmaz, umre ziyaretine gidenlerin yakınları ve vatandaş katıldı. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/b2cc32.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/312773.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/820954.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/ddb4a5.JPG[/RESIM][RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/f54ef6.JPG[/RESIM]

24 Şub 2010 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.