Mustafa Pektemek için bu besteyi yaptılar!

Futbol hayatı Akyazı'da başlayan Sakaryalı futbolcu Mustafa Pektemek için, İsviçre'de yaşayan bir grup Beşiktaşlı taraftar beste yaptı. Pektemek'in sakatlıkları üzerine yapılan beste sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Futbol hayatına yıllar önce Akyazı'da başlayan ve şu anda Beşiktaş'ta forma giyen yıldız oyuncu Mustafa Pektemek için bir grup taraftarın yaptığı beste, sosyal medyada en çok tıklanan görüntler arasına girdi.

 

İsviçre'de yaşayan ve takımları için dernek kuran Beşiktaşlı bir grup gurbetçi taraftar, Pektemek'in sakatlıklarına dikkat çeken bir beste yaptı.

 

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız forveti önce Demba Ba için uyarlanan ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedik' şarkısı bu kez Senegalli oyuncu takımla yolları ayırınca Mustafa Pektemek için hazırlandı.

 

Taraftarlar görüntü için kamera karşısına Pektemek'in çok fazla sakatlandığına dikkat çekmek için kafalarında sargılarla çıktı...

 

O GÖRÜNTÜ...

29 Haz 2015 - 18:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.