Mustafa İsen’den Akyazı’ya teşekkür

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen AK Parti Akyazı İlçe teşkilatına gelerek İlçe Başkanı ve yönetimi ile görüştü ve 16 Nisan tarihinde yapılan referandumda Akyazı’da yüzde 80 oranında evet oyu çıkması nedeniyle de kutladı.

p1080887.jpg
p1080889.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ve yönetimi ile kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Mustafa İsen burada yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Referandumda gösterdiğiniz başarı hem Milletvekilleri olan bizler için hem de Genel Merkezimiz için çok önemlidir. Aldığınız oy oranı ile Marmara Bölgemizde birinci oldunuz. Hem sizi hem de sizin şahsınızda tüm Akyazılı hemşerilerimi kutluyorum. Sizlerin verdiği yüzde 80’lik destek hükümetimizin ve biz Milletvekillerinin de omuzlarına sorumluluk yüklemiştir. Bizlerde Akyazılıların bu katkılarını hiç unutmadan sizlere hizmet getirmek için çalışacağımızdan emin olmalısınız”

Akyazı’nın kendisinde çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen ve gerek Milletvekili olmadan ve gerekse olduktan sonra en fazla geldiğim İlçemiz Akyazı’dır diyen Mustafa İsen, Akyazı’nın çok büyük bir potansiyele sahip İlç0 olduğunu altını çizerek şunları söyledi “ Akyazı’da Tarım, Sanayi ve Turizm iç içe bir durumdadır. Tarım ve Sanayi alanında hayli mesafe kat etmiş olan Akyazı’da Turizmi de çok ilerilere taşımalıyız. Özellikle termal ve yayla turizmini ön planda tutarak yatırımları buna göre yapmalıyız. Bize önemli ölçüde oyları ile destek veren Akyazılılara bu hizmeti getirmek de bizim asli görevimizdir”

Kurulacak olan Orhangazi Üniversitesine bağlı olarak açılacak olan Meslek Yüksek Okullarından birinin mutlak surette Akyazı’da açılacağını da anlatan Milletvekili İsen, Ballıkaya baraj çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, var olan bazı küçük aksaklıkların giderilmesi yolunda önemli mesafe kat ettiklerini ve 3.köprü güzergahının da yine Akyazı sınırları içinde geçiyor olmasının İlçeye önemli bir katma değer katacağını söyledi.

AK Partinin diğer partilere benzemediğini çok çalışkan üyelere sahip bir parti olduğunu da belirten Mustafa İsen, biz bir seçim bittiğinde ertesi gün diğer seçim için çalışmaya başlarız. Diğer partiler ise seçim bittikten sonra çalışmayı bırakırlar ve sonraki seçime bir ay kala piyasaya çıkarlar. İşte aramızdaki fark budur dedi. Milletvekili İsen referandumda kendilerini destekleyen Akyazılılara ve gece gündüz demeden çalışan İlçe teşkilatının tüm üyelerine bir kez daha teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora’da yaptığı konuşmada Sayın Vekilimizin Partimiz teşkilatını ziyaret ediyor olmasından duyduğumuz memnuniyet sonsuzdur. Kendilerine bizde teşekkür ediyoruz. Bizde hemşerilerimize bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. El ve gönül birliği içinde elde edilen bu başarı hepimizin başarısıdır dedi ve Sayın Vekilimizin de ifade ettikleri gibi İlçemize mutlak surette bir kaliteli ve öğrenci kapasitesi fazla bir Yüksek Okulun açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca Turizmin gelişmesi için yapılması gereken ne ise onu da Sayın İsen’in şahsında tüm Milletvekillerimizden mutlak surette bekliyoruz dedi ve yapılan ziyaret için de teşekkür etti.

12 May 2017 - 18:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.