Mustafa Ceceli Adapazarına geliyor

Adapazarı Belediyesi 21 Haziran Kurtuluş Şenlikleri kapsamında Mustafa Ceceli konser verecek.

Adapazarı Belediyesi 21 Haziran Kurtuluş Şenlikleri kapsamında Mustafa Ceceli konser verecek. Adapazarı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Adapazarı'nın 91.Kurtuluş yıldönümü nedeniyle kutlama şenlikleri düzenliyor. Şenlikler kapsamında 21 Haziran Perşembe günü saat.10.00'da Adapazarı Belediyesi giriş katında "Dünden bu güne Adapazarı" konulu resim sergisi açılacak .Adapazarı Belediyesi Meclis salonunda devam edecek etkinlikler kapsamında saat:10.30'da "Adapazarı'nın Kurtuluşu'nun Halit Molla'nın anlatımı ve fotoğraflarla Kurtuluş gösterimi yapılacak ve Prof.Dr.Sabahattin Özel tarafından Adapazarı'nın kurtuluşu anlatılacak. MEHTER GÖSTERİSİ Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikler kapsamında Adapazarı Belediyesi önünde saat:12.00'de Halk oyunları gösterisi saat:12.30'da da Mehter Gösterisi yapılacak.Etkinlikler kapsamında saat:16.30'da Orhan Cami'nde mevlit okutularak helva dağıtımı yapılacak. 22 HAZİRAN KONSER Adapazarı Belediyesi etkinlikleri kapsamında 22 Haziran Cuma günü Türkçe Pop Müziğin sevilen sanatçısı Mustafa Ceceli konser verecek. 22 Haziran Cuma günü Kent Meydanı'nda yapılacak konser saat:20.00'de başlayacak. Havai fişek gösterileri, Halk Oyunları gösterileri ve sürpriz gösterilerin olacağı konsere katılım ücretsiz olacak.

18 Haz 2012 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.