Murat Yıldırım Geyve Spor'a imza attı

Akyazı amatör futbol camiasının yakından tanıdığı Murat Yıldırım Geyve Spor'la anlaşmaya vardı.

murat.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz sezon yeni yönetim ve yeni kadrosuyla Süper Amatör ligine çıkan Geyvespor 2018-2019 sezonunda Antrenör Murat Yıldırım ile anlaştı.

Geyvespor’da Murat Yıldırım’ın 10 yıl aradan sonra yeniden dönmesi camiada büyük heyecan yarattı. 2007-2008 yılında Geyvespor’u çalıştıran Murat Yıldırım’ın bir çok bölgede yetiştirdiği futbolcu ve futbolcu grupları olduğu biliniyor.

On yıl aradan sonra tekrar Geyvespor’la anlaşmasının kendisi için çok farklı bir duygu olduğunu ifade eden Murat Yıldırım;  Öncelikle kulüp başkanı sayın Erdinç Tuna ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Geyve ilçesinin ve spor severlerin beklentilerini bilen bir kardeşiniz olarak, inşallah iyi bir planlamayla yakalanmış olan sinerjiyi heyecanı daha üst seviyeye çıkartmak için bizlerde elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımızı, “GEYVESPORU YAKINDA HERKESİN KONUŞACAĞINI”,  tüm Geyvespor taraftarının bilmesini isterim, dedi.

Geyvespor Kulüp binasında imzalanan sözleşme töreninde Erdinç Tuna; “Başarılı bir sezon sonunda şampiyonluk kupasına uzanarak süper amatör ligine çıktık. Geyvespor’u bulunduğu yerden yukarılara taşımak için genç ve futbol sevdalısı arkadaşlardan oluşan bir yönetim oluşturduk. Bu sene alt yapı okulumuzu da açıyoruz. Geyvespor’u hak ettiği yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu bağlamda Murat Yıldırım hocamız ile Geyvespor’un geleceği konusunda tüm detayları yeniden görüşerek anlaştık.Önümüzdeki süreçte istişare toplantılarımız ile ziyaretlerimiz devam edecek.Geyvespor Camiamıza hayırlı olsun, dedi.

Geyvespor Kulübü Başkanı Erdinç Tuna tarafından, Antrenör Murat Yıldırım’a sözleşme sonrası  atkı ve flama hediye edildi.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

06 Haz 2018 - 03:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖNÜL DOSTUAhmet kaya - YOLUN AÇIK OLSUN KARDEŞİM BAŞARILAR DİLERİMBU HOCA ALT YAPIDAN SORUMLU HOCA DEYİLMİ AYDIN BAŞKAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 03:54