Mülteci kavgası kamerada! Pala ve sopalarla geldiler

Bir grup mülteci ellerinde pala, bıçak ve sopalarla kavga ettikleri bir başka mülteci grubun yaşadığı binayı taşladı. Yaşanan karışıklık güvenlik kameralarınca görüntülendi

MEDYABAR.COM

Olay, dün gece Adapazarı Tığcılar Mahallesi Tekin Sokak'ta dün gece saatlerinde yaşandı.

 

İki mülteci grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı.

 

Sığınmacı bir grup, kavga ettikleri mültecilerin yaşadığı binaya ellerinde pala, bıçak ve sopalarla gitti.

 

Binayı taşlayarak bağırmaya başlayan yaklaşık  kişilik gruba çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

 

Vatandaşlar kalabalığı sakinleştirerek bölgeden uzaklaştırdı. Bölgede yaşanan kargaşa  bazı iş yerlerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi.

 

Kameraya yansıyan görüntülerde ellerinde pala, bıçak ve sopa bulunan mültecilerin koşuşturması ve çevredekilerin müdahale etmesi yansıdı.

20 Kas 2017 - 17:53 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VatandaşGurbetci - Rahatlık batıyor galiba,Buda bizim politikamizın meyvesi hepsi aslanlar gibi niye böyle

Kendi ülkelerini kurtarmıyorlar bir-bir leriyle savasacana gitsinler kendi vatanları için savassınlar benim güzel vatanımı rahatsızlık veriyorlar musafirseler musafirliğini bilsinler ben valinin yerinde olsam hepsini toplar gönderirdim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 17:53