Muhteşem Gala

Gecede Sitemiz editörü Alaattin Onur'a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

ENGELSİZ SAKARYA DERGİSİ'NİN GALA'SI MUHTEŞEMDİ Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şubesi'nin yayın kuruluşu olan "ENGELSİZ Sakarya" dergisinin Galası AKM' de yapıldı. Galada Sitemiz editörü, Doğan Haber Ajansı muhabiri, Bizim Sakarya Gazetesi Akyazı temsilcisi Alaattin Onura katkılarından dolayı teşekkür belgesini başkan Kaplandan aldı. ENGELSİZ Sakarya Dergisi'nin Genel Koordinatörü Tayfun YORTANLI aynı zamanda Gala programının da sunuculuğunu yaparak, programa saygı duruşu ile başladı akabinde İstiklal Marşı okunarak merakla beklenen programa başladı. Açılış konuşmasını ENGELSİZ Sakarya Dergisi İmtiyaz Sahibi, Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şube Başkanı Mehmet Şakir KAPLAN kürsüye gelerek şunları söyledi; Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütün verilerine göre Dünya nüfusunun %25'ni engelli bireyler oluşturmaktadır. Ülkemizde ise Devlet İstatistik Enstitüsünün verilerine göre ülke nüfusunun %12.23'nü ve bununda yaklaşık olarak 8.5 milyon engelli yurttaşa tekabül ettiğini söyledi. Kaplan; ENGELSİZ Sakarya Dergisinin Sakarya'ya çok şey katacağına inandığını, Sakarya'da bir ilk olan derginin Sakarya'ya ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi. Program daha sonra dergide katkısı olan herkese Başkan Mehmet Şakir KAPLAN birer teşekkür belgesi takdim ile devam etti.Bizim Sakarya Gazetesi Akyazı temsilcisi Alaattin Onur'a teşekkür belgesini Akyazı Sakatlar derneği başkanı Mehmet Şakir Kaplan verdi. Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezinin tanıtım filminden sonra Engelsiz Sakarya Dergisinin Tanıtımına geçildi. Gala'ya Prof. Dr. Ahmet Mete IŞIKARA telefonla canlı yayına katılarak depremle ilgili önemli mesajlar verdi. İzleyicilerin heyecanla seyrettiği programda nefesler tutuldu. Program TRT'nin katkılarıyla hazırlanan Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığının tanıtım filmi ile sona erdi. Programa İl Emniyet Müdürlüğünden Emniyet Amiri Halil ACARAY, Sakarya AKP İl Başkan Vekili Ali İhsan Yavuz, AKP il Kadın Kolları Başkanı Çiğdem ERDOĞAN ATABEK, TSD Sakarya Şube Başkanı Sadettin YILMAZ, Kocaali Engelliler Derneği Başkanı Yılmaz ARSLAN ve çok sayıda davetli katıldı. Program davetlilere sunulan ikramlardan sonra sona erdi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/a79ef2.JPG[/RESIM] [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/d22e73.jpg[/RESIM]

24 Mar 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.