MUHTARLARDAN TASARRUF TEPKİSİ

Küçücekli Muhtarlar Akyazı belediyesi Tasarruf tedbirleri amacıyla Küçücek Mahalle muhtarlıklarının İnternet'ini habersizce kesti. Elektriklerde kesilebilir böyle tasarruf mu olur dediler.

MUHTARLARDAN TASARRUF TEPKİSİ Küçücekli Muhtarlar Akyazı belediyesi Tasarruf tedbirleri amacıyla Küçücek Mahalle muhtarlıklarının İnternet'ini habersizce kesti. Elektriklerde kesilebilir böyle tasarruf mu olur dediler. Akyazı belediyesi Tasarruf tedbirleri amacıyla Küçücek eski belediye binasında bulunan Mahalle muhtarlıklarının İnternet'ini habersizce kesti. Elektriklerde kesilebilir. Duruma tepki gösteren İstiklal ve Cumhuriyet Mahalle muhtarları Çıkarılan Büyükşehir yayasıyla Küçücek belediyesini kaldırıp Mahalleye dönüştürüldü. O günlerde Akyazı belediyesi Küçücek'te bulunan 2 muhtarlığa kapanan belediye binasında yer verdi. bu gün ise bizlere haber vermeden İnternetimizi kestiler. başkan yardımcısı Ayhan Balcı ile yaptığım telefon görüşmesinde tasarruf yaptıklarını ayrıca fazla elektrik faturası geliyor o konuda da bir yaptırıma gidebiliriz diyerek adeta bizlere binadan çıkın telkininde bulunuyorlar. Bizler burada kendi ticari ilerimizle değil Küçücek halkının sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Akyazı belediyesine gidecek bir çok sorun burada muhtarlar tarafından çözülüyor.Başkan yardımcısı Ayhan Balcı tasarruftan bahsediyor Küçücek belediyesi kapandığında onlarca fabrikadan Küçücek'e gelen gelirler Akyazı belediyesine gidiyor.Akyazı belediyesinde Küçücek muhtarlıklarından önce tasarruf yapılacak çok konular var dediler Muhtarlar Büyükşehir belediyesini örnek göstererek Büyükşehir belediyesi Mahalle muhtarlarına eski mimariye göre yeni binalar yapıp veriyor Akyazı'da ise 50 liralık internet sorun oluyor.belediyenin tasarruf konusunda el atması gereken bir çok konu varken 50 liralık internet aidatını iptal etmesini anlamış değiliz dediler. Konu hakkında açıklama yapan Akyazı belediye başkan yardımcısı Ayhan Balcı belediye olarak genel bir tasarrufa girdik. Küçücek'te hizmet binamızda 1 görevlimiz 4 telefon hattımız vardı.3 Telefon hattını iptal ettik. Ayrıca bu hizmet binamızda elektrik sarfiyatı da yüksek bir meblağda geliyordu bu tür belediyemize bağlı tüm birimlerde harcamaları kontrol altına alıp tasarrufa gidiyoruz. Bu uygulama genel bir uygulamadır dedi

21 Mar 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.