Muhtarlardan O Pankarta kınama

Cumhurbaşkanımızın ilimize ziyareti sırasında belediye başkanımızın şahsına pankart açmaya çalışan kişi veya kişileri Akyazı muhtarlar derneği başkanı olarak şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına kınadığımızı ifade etmek istiyorum.

Akyazı halkımızın çoğunluğunun oyu ve desteğini alarak göreve gelen Akyazı’ya hizmet etmeye çalışan değerli belediye başkanımıza karşı yapılan bu karalama kampanyasının doğru bulmadığımızı ifade ediyorum.

Bu hareket ne Akyazı belediyesine ne de Akyazı belediye başkanına yapılan bir durum değil Akyazı halkına karşı yapılan akyazının gururu ayaklar altına alınmak istenen ve tasvip etmediğimiz bir davranıştır.

Biz tüm akyazı muhtarları olarak demokrasi kurallarına ve halkın iradesine sonuna kadar saygı duyan hiç bir gücün halkın iradesinin üzerinde olamayacağına inanan bir anlayış ve tutum içerisindeyiz.

Değerli belediye başkanımız Hasan Akcan’ın her zaman yanında olduğumuzu arkasında durduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sebebi ve gerekçesi ne olursa olsun böyle bir davranış biçimini asla tasvip etmeyeceğimizi bir kez daha açıklıkla belirtmek istiyor belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.

AKYAZI MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI BEKİR DURMUŞ

23 Mar 2017 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ömerATİLLA KIRHasan xxdxx - kınayacağınıza nerde hatayapiyoruz diye düşünmeli değil mi başkan.işe az mı aldım akraba tahallukatımı mı yoksa diye düşünmeli değil mi bırakın boş işleri işinizi yapınKINAMA YETMEZ İYİ BİR AHLAK VE ADAMLIK DERSİ VERMEK LAZIM.Alçaklar bu seçim. Ortamında suyu bulandırmak istediler ama başaramadılar ve asla başaramıyacaklar.... İT ÜRÜR KERVAN

YÜRÜR....yürü be Akcan kim tutar seni...bu millet arkanda ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 11:18