Muhtarlardan MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yaptığı kongre sorası yeniden başkan seçilen Ali Doğan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir durmuş geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası yenide Milliyetçi HAREKET Partisi ilçe başkanlığına seçilen Ali Doğan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlın olsun temennisinde bulunduk. Muhtarlar Derneği her siyasi partiye aynı derecede yakınlık duyan bir iradeye sahiptir dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız kongremizde bizleri önemli bir çoğunlukla temsil ederek şereflendiren Muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

27 Mar 2017 - 16:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.