Muhtarlar günü kutlanıyor

Akyazı’lı Muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle bir program düzenledi. Çarşamba güünü saat 10.00 da Atatürk anıtına çelen koyma töreni ile başlayan program Kenan Sofuoğlu parkında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş Değerli Akyazılılar  “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören Muhtarlık müessesinin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe yönelik kamu çalışmalarının daha çağdaş ve verimli yürütülmesi amacıyla başbakanlığın 19 Ekim 2015 tarihli genelgesi ile Muhtarlar günü olarak kutlanması uygun görüldüğünü belirten başkan Durmuş  İlçemizde 19 Ekim 2016 tarihinde Kenan Sofuoğlu belediye parkı tören alanın saat:10 00 da Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başlayacaktır tüm dostlarımızı bu anlamlı günde yanımızda görmekten mutluluk duyacağımızı ifade eder tüm muhtarlarımın bu özel ve güzel gününü şimdiden kutluyor tebrik ediyorum dedi.

18 Eki 2016 - 12:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

metin tanrıkuluoooo - muhtarlar günü kutlu olsun birliktelik katılım çok güzeldiTamam bı muhtarlar gunumuz eksıktı super oldu resmı tatıl olmalı bence :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 12:25