Muhtarlar Derneği iftarına yoğun ilgi vardı

Akyazı Muhtarlar Derneği tarafından Öz Semazen tesislerinde verilen iftar yemeğine yoğun ilgi vardı.

ae32968cccaa9e1dfa3d9bbcf6d27330.jpg
aa0be3312063157be0e97fd5fb19a645.jpg
+23
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Muhtarlar Derneğinin Öz Semazen tesislerinde verdiği iftara yoğun ilgi vardı. Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve yönetim kurulu giriş kapısında karşıladılar.

İftar öncesi İlçe müftüsü İzzet Şener ve imamlar tarafından kuran tilaveti okundu.Okunan ezanla oruçlarını açan misafirler daha sonra 500 yıllık çınar ağaçlarının altında çay içip sohbet ettiler. Küçücek eski muhtarı İsmail Berberoğlu misafirlere Dondurma ikramında bulundu. Jandarma Albay İftar yemeğine Sakarya vali yardımcısı ilçe kaymakamı vekili Mehmet Fatih Çıçekli,Sakarya  Jandarma alay komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit,Akyazı ilçe jandarma komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu,Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak.Ak Parti ilçe Başkanı Feyzi Bora,CHP ilçe başkanı Recep Furuncu, MHP ilçe başkanı Ali Dertli,CHP milletvekili adayı Mehmet Selçuk,MHP Milletvekili adayı Ali Doğan Eroğlu,Saadet Partisi Milletvekili adayı Şeref Tan,Sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri,belediye meclis üyeleri,15 Temmuz Milli İrade derneği Akyazı şube başkanı Ali Gezer,Sosyal yardımlaşma vakfı müdürü SABRİ Damar,Kuzuluk sosyal yardımlaşma derneği başkanı Murat Çakmakçı,Muhtarlar ve çok sayıda davetliler katıldı.

24 May 2018 - 12:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafirrAkyazılı - muhtar beyler yemeklere katılmayı çok iyi beceriyor ama hizmet yok.bare şu mübarek aylarda kabristanlıklara ugrayıp otlardan gözükmeyen ulaşılamayan mezarlarımıza bir baksınlar.cami avluluarının etrafı dikenkerle kaplanmış.lütfen bunlarada bir el atalım sevgili muhtarlar.belediyenin işi demeyin belediyeye siz iş yaptırın lütfen saygılargüzel tebrik ederiz birlik beraberlik iyidir.inş devamıda gelir ama bu birleşmeleri gerek insan hakları gerek yaşam zorlukları gerek adaletsizlikler için de gösterelim biz ilçemizden sorumluyuz buradan bi başlayalım bunu herkes yaparsa büyür gider tüm halkımız ve ilçemizin ileri gelenler için söylüyorum.neden dilsiz olduk neden artık kimse masaya yumruğunu vurmuyor ve bu gidişe dur diyen birileri çıkmıyor..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 12:52