Muhasebeci M.S.’ye FETÖ Gözaltısı

Akyazı’da Muhasebecilik yapan Ak Parti kurucu başkanı M.S. ve İlçe merkezinde Esnaflık yapan A.G. FETÖ’den gözaltına alındı.

Ak Parti Akyazı eski İlçe Başkanı Mehmet S, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.

Mali müşavir Mehmet S. ilçede partinin kurucu ilçe başkanlığı görevinde bulunurken, ayrıca Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Akyazı Şubesi'nin yönetiminde görev yaptığı öğrenildi. Mehmet S. emniyet müdürlüğüne götürülürken, soruşturma devam ediyor.

26 May 2017 - 14:36 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

PUSATREİSFETÖSAVARFETÖSAVARSMMMAkyaxılı - İLER Kİ GÜNLERDE SERBEST KALMAZSA BU İŞ COK KİŞİNİN CANINI YAKAR BELEDİYE DE DAHİL BUNA AMA PAZARTESİ FALAN BIRAKILIRSA EĞER O ZAMAN DEMEK Kİ BUNCA VAKİT BOŞA KUREK ÇEKİLMİŞ HER ŞEY GÖSTERMELİK MİŞ YİNEDE DEVLETİMİZ ÇOK YAŞA .....AKP İLÇE TEŞKİLATINDA DAHA ÇOK KİŞİ VAR ALINACAK ..............ilçe teşkilatında yokmu sanki hepside kene gibi yapışmış koltuklara onlarada bi el atsalar.gerçi onlar işi biliyor kraldan çok kıralcı hepsi şimdi.AKYAZI HABER BU KONUYU HABER YAPMAMA NEDENİ NEDİR ACABA ...MEVSİM GÜZDÜR VE TOPRAK ANA HAMİLEDİR...ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE 2009 DAN BERİ ALLAHIN ADALETİNİN TECELLİSİNİ BEKLIYORDUM SABIRLA :-) E Bİ ŞÜKÜR NAMAZI EDA EDEYİMNihayet sıra siyasilere ama ufak balıklardan başlamışlar...!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:36