Müftü Şenokur Muhtarlardan helallik istedi

Yaklaşık 6 yıldır Akyazı Müftülüğü görevi yapan Bursa ili Yeni Şehir ilçesine tayini olan İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş’a veda ziyaretinde bulunarak Muhtarlardan helallik istedi.

Yaklaşık 6 yıldır Akyazı Müftülüğü görevi yapan Bursa ili Yeni Şehir ilçesine tayini olan İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Müftü Şenokur ziyarette 6 yıl gibi bir süredir ilçede görev yaptım. Akyazı farklı bir ilçe Din adamı hep ön safta tutulur böyle bir ilçede görev yaptığım için çok şanslıyım. Görev yaptığım sürece Muhtarlardan çok yardım ve ilgi gördüm hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Tayin nedeniyle çok sevdiğim Akyazı’dan ayrılıyorum bu ayrılık kısa bir ayrılık olacak 1 yıl sonra emekli olacağım inşallah Emeklilik sonrası Akyazı’da bu kez Akyazılı olarak yaşayacağım Muhtarlarımızı ziyaret ederek helallik almak istedim be var olan tüm haklarımı helal ediyorum 

16 Oca 2017 - 15:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖNÜL DOSTUers - HOCALARIN OKUMALARDA TESİSATÇILIK YAPARAK BU İŞİ YAPANLARIN EKMEĞİNE MANİ OLMALARINA GÖZ YUMAN MÜFTÜ BİZ MÜZİSYEN TESİSATÇILARDANDA HELALLİK ALMALI...İŞİ ZOR HEM MÜFTÜNÜN HEM BAZI HOCALARINben cami cemati olarak hakkımı helal etmiyorum.bu .. yüzün den.ve güya önde gelen bir hoca yüzün den camiyi terk ettin .bir daha söylüyorum hakkımı alacağım ahirette

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 15:25