Miniklere Afet bilinçlendirmesi

İlçe Sağlık ve Sakarya Afet Bilinçlendirme Ve Afete Hazırlama Derneği (SABAH) ekipleri Akyazı Atatürk ilkokulunda Afet bilinçlendirmesi eğitimi verdiler

Merkezi Akyazı’da bulunan Sakarya Afet Bilinçlendirme Ve Afete Hazırlama Derneği ve Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekibi ile birlikte Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenlerine Temel Afet Bilinci Ve İlkyardım eğitimi verdi.

Merkezi Akyazı ilçesinde bulunan tamamen gönüllülerden oluşan Sakarya Afet Bilinçlendirme Ve Afete Hazırlama Derneği (SABAH) 2013 yılından bu güne 18.300 kişiye ulaşarak Temel Afet Bilinci Ve İlkyardım eğitimi verdi.

20 Eki 2016 - 12:07 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.