Minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl dönümü tüm yurtta törenlerle kutlamalar devam ediyor. Akyazı Nevruz Banoğlu anasınıfı öğrencileri de hazırladıkları gösterilerini sergilediler.

ecc261c3837aeec84893fdf640afc3f0.jpg
2ffb5c53eb42c978bec954fed2827b7b.jpg
+18
Haber albümü için resme tıklayın

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl dönümü tüm yurtta, yurt dışı temsilciliklerimizde olduğu gibi Akyazı’da da coşkulu törenlerle ve hazırlanan etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

Akyazı Nevruz Banoğlu İlkokulu Anasınıfı öğrencileri de hazırlamış oldukları oyunlarla 23 Nisanı kutladılar.

Okul bahçesinde yapılan programa minik öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta katıldı. Anasınıfı öğretmenleri Batakköy Anasınıfı Serap Başkaya, Buğdaylı Anasınıfı öğretmeni Seda Kırcalı ve Nevruz Banoğlu Anasınıfı öğretmenleri Berna Özdemir Berber ve Tuğba Karaoğlan’da minik öğrencilerinin gösterilerinde büyük rol oynadılar.

Yapılan etkinliğin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek program son buldu.

26 Nis 2018 - 16:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.