Minik Öğrenciler İtfaiyeyi Ziyaret Etti

Kuzuluk İlkokulu Anasını öğrencileri Okul müdürü Mehmet Salih Şahin ve Rehber öğretmenleriyle birlikte Akyazı İtfaiyesini ziyaret etti.

4aafeca02a70b7aceb0ed70704f480ec.jpg
e27a87fee1f6312d7c3dbad42ef41f7a.jpg
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi Kuzuluk İlkokulu Anasınıfı öğrencileri bugün bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı Akyazı İtfaiye binasına gelen minik öğrenciler itfaiye binasını gezdiler. Okul Müdürü Mehmet Salih Şahin ve rehber öğretmenleri önderliğinde Akyazı İtfaiyesini ziyaret eden minik öğrencileri İtfaiye ekipleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. Yangına nasıl müdahaleler edildiği hakkında da bilgi sahibi edindiler.

İtfaiye araçları hakkında bilgilendirme yapan yetkililer daha sonra araçlardaki itfaiye hortumuna su vererek minik öğrencilere mini eğitim verdiler.

Öğretmenler, öğrenciler ve İtfaiye yetkilileri son olarak fotoğraf çekildiler.

23 May 2017 - 18:31 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.