Milli Badmintoncumuz Hüseyin Akif Balkanları salladı

13 Yaş altı Milli Badmintoncumuz Hüseyin Akif Koç Milli Takımla İlk defa Katıldığı Balkan Şampiyonasında Büyük başarı elde ederek Tek erkekler, çift erkekler ve milli takımla birlikte 3 şampiyonluk elde etti.

f6d80b25cc0bad21698da0c26ad0f0b6.jpg
7c19a28c377247a277ab240b132e7456.jpg
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Bulgaristanda yapılan Balkan şampiyonasının ilk gününde yapılan müsabakalar sonunda Badminton Milli takımımız takım halinde şampiyon olmasının ardından 2. Ve 3. Gün ferdi misabakalar yapıldı.

Akyazı’lı Milli Badmintoncumuz Hüseyin Akif Koç tek erkeklerde 1. Maçı bay geçen oyuncumuz 2. Maçta Romen rakibini, 3 maçta Bulgar,Yarı finalde Türk rakibi ve Finalde Romen rakibini mağlup ederek Balkan Şampiyonluğuna ulaştı.

Oyuncumuz Çift Erkeklerde arkadaşı Melih Kaan Yavuz ile birlikte ilk maçı bay geçtiler. 2. Maçı Romen rakipleri ile yarı final maçını Bulgar ve final maçını da Samsun’lu Türk arkadaşları ile yaparak şampiyonluğa ulaştılar.

Badminton sporunun Akyazı ve Sakarya’da tanınmasında büyük emekleri olan ve yetiştirdiği oyuncularla başarıdan başarıya koşan Milli Antrenör Adnan Bak şampiyona sonrasında büyük bir mutluluk yaşarken yıllarca yaptığımız düzenli ve disiplinli çalışmamızın nihayet uluslar arası alanda da sonuçlarını almaya başladık. Bu başarıda antrenör arkadaşım Duygu Kar’ın da katkısı çok büyük oldu. Oyuncumuzu velilerini tebrik ediyorum. Bundan sonra önümüz açık. Bundan böyle arkadan gelen sporcularımızı da kürsülerde göreceğimize inanıyorum. 3 Kupa ile Akyazı’ya dönüyoruz. Bekle bizi Akyazı dedi.

22 Eki 2018 - 11:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.