Milletvekili Yavuz MKYK'ya iddiası...

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un hafta sonu yapılacak olan olağanüstü kongrede MKYK üyeliği için en şanslı isim olduğu öğrenildi

Yeni Sakarya Gazetesi'nin manşetinde yer alan habere göre; 
AK Parti Olağanüstü Kongresi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın parti genel başkanlığına seçileceği kongrede Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri de belirlenecek.

 

Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un MKYK üyeliği için en şanslı isim olduğu öğrenildi.

 

KULİSLER SÜRÜYOR
Daha önce Sakarya'dan Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli ve Çiğdem Atabek MKYK üyeliği görevinde bulunmuştu.

 

Ali İhsan Yavuz'un MKYK üyeliğine seçilmesi halinde Merkez Yürütme Kurulu'nda da (MYK) görev alarak genel başkan yardımcısı olabileceği ileri sürülüyor.

MKYK üyeliği için çalışma ve kulislerin kongre gününe dek sürmesi bekleniyor.

18 May 2017 - 16:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.