Millet İttifakının ortak adayı Adem Güner seçim çalışmalarına kendi Mahallesi olan Alaağaç ve Karaçalılık Mahallelerinden başladı.
Alaağaç ve Karaçalılık Mahallelerindeki esnafları ve semt kahvelerini gezen Güner ben bu bölgenin çocuğuyum Alaağaç Mahallesinde Muhtarlık görevinde bulundum Muhtarlık dönemimde nasıl ki Köyün parasının hesabını Köy kahvelerine asarak ve yerel medyada yayınlayarak hesap veren olmuşsam Allah nasip ederde belediye başkanı seçilirsem aynı uygulamaya devam edeceğim belediyenin harcanan her kuruşunu belediye panosu ve yerel medyadan yayınlayarak şeffaf bir yönetim sergilemeyi arzu ediyorum dedi.
İyi Parti belediye başkan adayı Güner Cuma günü akşamı saat 20.00 de Nostalji sosyal tesislerinde aday açıklaması programıma sizleri de bekliyorum bu toprağın çocuğuyum sizlere güveniyorum sandıkta beni mahcup etmeyeceğinize de inanıyorum dedi