MHP'ye destek büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Mehmet Emin Kaba ile Ali Doğan Eroğlu, Akyazı'da bayram ziyaretleri gerçekleştirdi

52fec6db6ca3ec076b5bcff3d13e9475.jpg
f5e89ddec031fa5a7b12444fc48b12d0.jpg
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Altındere ve Dokurcun mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Kaba, büyük ilgiyle karşılandı. MHP Adayı Kaba ve partilileri, özellikle gençlerin bozkurt işareti yaparak karşıladıkları görüldü.

Her iki mahalleden Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye destek sözü alan Kaba'nın, sonraki adresleri ise Kuzuluk ve Taşburun oldu. Buradaki ziyaretlere, adaylardan Ali Doğan Eroğlu'da katıldı

ŞİDDETLİ YAĞIŞ ALTINDA

Bu esnada bir anda bastıran şiddetli yağış, zor anlar yaşattı. Ancak adaylar, bir marketin dondurma reyonundaki şemsiyeyi alarak geziyi tamamladı. Seçim sürecinin en renkli görüntülerinden birine daha imza atarak tebessüm ettiren MHP'li Kaba ve Eroğlu'nun yüzünü güldüren ise, seçmenin ilgisi ve destek sözleri oldu.

18 Haz 2018 - 13:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.