MHP’li Vekil Düğün için Akyazı’ya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy yakını olan Güner ailesini düğününe katılmak için Akyazı’ya geldi.

Emine Şerif Ali çiftinin kızları İlkay ile Sibel ve İsmail Rüştü Güner çiftinin oğulları Sadi Düzcanlar düğün salonunda gerçekleşen Nikah töreni sonrası Dünya evine girdiler.

Genç Çiftlerin Nikahını Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan kıyarken Nikah şahitliklerini ise MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Sakarya il başkanı Levent Bülbül ve MHP Merkez ilçe başkanı İsmail Küçük yaptı.

Genç Çiftlere Nikah defterini ise damadın teyzesi olan MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy’un eşi Süreyya Ersoy takdim etti.

Düğün sonrası Akyazı ilçe teşkilatı MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy,İl başkanı Levent Bülbül,İl başkan yardımcısı Ömür Açba,Merkez ilçe başkanı İsmail Küçük’ü MHP Akyazı ve Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Murat Öz’ün mekanı olan Öz Semazen tesislerinde ağırladılar.

08 Tem 2017 - 18:41 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.