MHP’li Milletvekili aday adaylarından Akyazı turu

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayları Çarşamba günü Akyazı’ya gelerek çeşitli ziyaretler yaptılar.

FpjnyA8rO.jpg
eGcUfHo2lj.jpg
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket PARTİSİ Sakarya Milletvekili aday adayları Zihni Açba,Metin Yuvacı,Aydın Bahar,Ahmet Mercan ve Avukat Alirıza Acartürk sabah saatlerinde Akyazı’ya geldiler.

İlçe teşkilatında kısa bir sohbet yapan aday adayları İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu ile birlikte önce Akyazı Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler. Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili aday adayları burada Ülke ve ilçe siyaseti hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş Öncelikle MHP li Milletvekili aday adaylarının bu ziyareti bizleri mutlu etti. Derneğimiz her görüşü açık Demokratik bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Biz Muhtarlar olarak sorunlarımızla ilgilensin vatandaşlarımızın derdine deva bulunsun istiyoruz. Seçilene kadar bizleri ziyaret eden seçildikten sonra bir türlü irtibat kuramadığımız vekiller istemiyoruz. Sorunlarımıza muhatap olacak Milletvekili istiyoruz. Seçilerek gelen Muhtarlarımızın sesine kulak verilsin istiyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı eski Baro başkanı Avukat Alirıza Acartürk yaptığı konuşmada 12 yıldır Ülkede farklı bir siyaset yürütülüyor. Mevcut iktidar partisi Köy ve Mahallelerde Muhtarların istekleriyle değil parti temsilcilerinin sözleriyle hareket eder oldular. Seçimle gelen Milletin Köylünün temsilcisi Muhtarlar göz ardı ediliyor. Eğer sorunlarınızı dile getirirseniz yarın bu sözleriniz karşınıza çıkıyor ve saf dışı ediliyorsunuz dedi.

Aday adayları Zihni Açba ve Metin Yuvacı’da Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsediklerini belirterek MHP iktidarında herkes işini yapacak konular muhataplarıyla konuşulup çözüm yoluna gidilecektir buna emin olunuz dediler.

MHP li Milletvekili aday adayları ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri sonrasında ilçe kapalı Pazar yerinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

25 Mar 2015 - 16:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.