MHP’li meclis üyelerinden Kaymakam Kalaylı’ya anlamlı hediye

MHP Akyazı belediye meclis üyeleri Akyazı’ya yeni atanan Kaymakam Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret ettiler. MHP’li meclis üyeleri üzerinde Türk bayrağı motifli Kalaylı’nın da fotoğrafı bulunan tablo takdim ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı belediye meclis üyeleri Ruhi Yılmaz, Murat Öz, Harun Köymen ve Abdullah Hikmet Kurt geçtiğimiz günlerde ilçeye atanan Kaymakam Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret ettiler.

Hoş bir sohbet içerisinde gerçekleşen görüşme sonrası Milliyetçi Hareket Partisi belediye meclis üyeleri Türk Bayrağı motifli üzerinde Kaymakam Kalaylı’nın Fotoğrafı bulunan Çini bir tablo hediye ettiler.

Akyazı ilçe kaymakamı Ömer Kalaylı MHP meclis üyelerine kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve anlamlı hediyeden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Kalaylı hep birlikte Ülkemiz ve Akyazı için çalışacağımıza gönülden inancım tamdır dedi.

06 Oca 2017 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.