MHP’den Kaymakamlık ve Emniyet’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı ilçeye yeni atanan Kaymakam Ömer Kalaylı ve İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Doğan Eroğlu beraberinde İlçe yöneticileri ve Ülkü Ocakları başkanı Soyhan Sofuoğlu önce ilçeye yeni atanan Kaymakam Ömer Kalaylı’ya hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Kaymakamlık ziyareti sonrası ilçe Emniyet Müdürlüğüne giden MHP heyeti burada ilçe Emniyet müdürü İbrahim Bedir’i makamında ziyaret ettiler.

MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu Ülkemizde son yıllarda yaşanan Terör olayları ve son olarak İstanbul Beşiktaş Arena stadı önünde yaşanan alçakça saldırıda hayatlarını kaybederek Şehit olan Emniyet mensupları için başsağlığı dilerken yaralananlara da Allahtan şifa diledi. Eroğlu dün olduğu gibi bu günde Ülkücüler Devletinin yanındadır. Bu Vatana kim ihanet edip hainlik yaptıysa Ülkücüleri karşısında bulmuştur bulacaktır dedi.  

16 Ara 2016 - 15:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.