MHP’de Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe teşkilatında meclis üyesi hareketliliği yaşanıyor. Ahmet Güner’in ardından son olarak belediye meclis üyesi aday adayı olarak İnşaat Mühendisi Engin Özgür başvurusunu yaptı.

MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Engin Özgür, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi olarak başvurusunu yaptı. İnşaat Mühendisi Engin Özgür’ün parti binasında yapılan başvuru töreninde başvuru evraklarını Belediye Meclis üyesi Özer Türkan teslim aldı.

Başvuru töreninde konuşma yapan Engin Özgür; “1980 yılında Akyazı’nın Yağcılar köyünde dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Akyazı’da tamamladıktan sonra 1997 yılında Hendek Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünü birincilikle bitirdim.

Daha sonra 1999 yılında Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümüne dikey geçiş yaparak, yüksek öğrenimimi tamamladım.

Akyazı’nın sorunlarına çare olabilmek için yönetim kurulu üyeliğimden istifa edip, meclis üyesi aday adaylığına başvurdum. Akyazı’nın en büyük sorunlarından biri olan trafik sorununa çözüm üretebilmek adına büyük bir imar planı yapıp, Akyazı’yı mega kent haline getirmek için hizmete talip oldum” dedi.

30 Ara 2013 - 17:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

bir [email protected]@HOTMAİL.COM - anasayfadakı reklem resmınde mels yazıyor sanırsam o meclis olcak :)Genç ve okumuş kardeşlerimizin aday olması sevindirici,ben kendisine başarılar diliyorum ve hedef büyüterek yoluna devam etmesini ve desteğimizin sonuna kadar süreceğini bilmelerini isterim..........POTİN KUNDURA CEMAL ANIL..........HAYIRLI OLSUN CENABI HAK UTANDIRMASIN.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Aralık 17:45