MHP ova mahallelerine indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları 3 vekil adayıyla ova mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı

935ad9ac5e62566bf31ef08df8e2b6bb.jpg
fefa3f66151042223cc68dd9c7f24040.jpg
+60
Haber albümü için resme tıklayın

MHP Milletvekili adayları Muhammed Levent Bülbül, Ali Doğan Eroğlu ve Melikşah Budak, Adapazarı'nda bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Merkeze bağlı ve aralarında Köprübaşı, Poyrazlar, Taşlık, Çökekler, Budaklar, İlyaslar, Turnadere ve Kavaklıorman'ın da yer aldığı 25 mahallede seçmenle buluşan adaylar, hem vatandaşla kucaklaşıp bayramlaştı hem de Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye destek istedi.

3 vekil adayıyla, 3  ayrı ekip halinde gerçekleşen bayram ziyaretlerinde adaylara MHP Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

18 Haz 2018 - 12:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.