MHP DEN VEKİLLİ ÇIKARTMA

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri bu gün ve yarın ilçede esnaf ve vatandaşları dolaşarak referandum da neden hayır açıklamaları yapacaklar.

MHP DEN HAYIR ÇIKARMASI Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri bu gün ve yarın ilçede esnaf ve vatandaşları dolaşarak referandum da neden hayır açıklamaları yapacaklar. MHP Milletvekilleri ABDÜLKADİR AKCAN (Afyon) , CEMALETTİN USLU (Edirne) , SÜLEYMAN LATİF YUNUSOĞLU (Trabzon) bu gün saat 14.00 de parti binasında olacaklar.14.30 da bazı açılışilara katılacak olan vekiller daha sonra esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak Referandumda Hayır oyu için destek isteyecekler. MHP li vekiller Cuma günü Cuma namazını Dokurcun beldesinde kıldıktan sonra önce Dokurcun belediyesini ziyaret edecekler. Dokurcunlularla bir araya gelecekler. vekiller belde ve köy gezilerinde Dokurcun halkından halkından Referandum için Hayır oyu isteyecekler.

01 Tem 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.