MHP DEN AŞURELİ BASIN AÇIKLAMASI

MHP DEN AŞURELİ BASIN AÇIKLAMASI Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe teşkilatı Çarşamba günü Pazaryerinde vatandaşlara Aşure ikramında bulunurken birde basın açıklaması yaptı. Sevdasını taşımaktan ve mensubu olmaktan iftihar ettiğimiz büyük Türk Milleti, MHP Akyazı İlçe Teşkilatı olarak iktidar yürüyüşünü başlatmış bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik için herkesi kucaklamaya hazırız; Kapımız herkese açıktır. Devlet ve millet bekası için güç birliği yapmanın zamanıdır bugün. Sağduyulu milletimizin bu iktidar yürüyüşümüzde bizlerle omuz omuza yürüyeceğine olan inancımız sonsuzdur... Bu vesile ile geleneksel hale getirmiş olduğumuz Aşure gününü merhum Hünkâr Baykal'ın evinin önünde halka aşure ikram ederek kutluyoruz. Merhum Hünkâr Baykal'ın evinin önünde yapılan Aşure dağıtımında MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci ve kadın kolları başkanı Hacer Özdemir,belediye meclis üyesi Harun Köymen ve Akyazı Ülkü Ocakları başkanı Soyhan Sofuoğlu da hazır bulundu. Birinci ve Özdemir yaptıkları açıklamada bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz aşure gününü bundan sonra her yıl aynı zaman ve yerde devam ettireceğiz tüm halkımızın aşure gününü kutlarız dediler.