MHP Akyazı Teşkilatından Ankara Çıkartması

Milliyetçi hareket Partisi Akyazı İlçe Teşkilatı Salı günü Ankara’da düzenlenen MHP grup toplantısına katıldı. Daha sonra Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

e029526b2cb25e0aafb45d1a464f5ad6.jpg
5549332d3eb9af01fc9d6448a3051099.jpg
+20
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı MHP İlçe Teşkilatı İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu başkanlığında Ankara’ya giderek hem grup toplantısını katıldılar hem de bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlçe başkanı Eroğlu’nun yanı sıra ilçe yöneticileri ve üyeleri bu ziyaret gezisine katıldılar.

Öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısına katılan MHP heyeti  Grup toplantısının ardından Milletvekilleri Saffet Sancaklı ve Arzu Erdem ile bir araya gelerek sohbet ettiler. kafile daha sonra Genel başkan yardımcısı Mevlit Karakaya ve Ruhi Ersoy’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Sakarya Milletvekili Zihni Açba ile birlik İlçe teşkilatı Grup başkan vekili Erhan Akçay’ı makamında ziyaret eden Akyazı heyeti Buradaki ziyaretlerin ardından Teşkilat TBMM’deki makamında bulunan Milliyetçi Hareket partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Devlet Bahçeli Akyazı teşkilatına teşekkür ederken çok memnun olduğunu belirtti. Akyazı halkına selam yollayan Bahçeli Zihni Açba, Ali Doğan Eroğlu ve yöneticilerle makamında hatıra fotoğrafı çekildiler.

Akyazılı heyet buradan MHP genel merkezine giderek ziyaretlerine burada devam ettiler. Daha sonra Başbuğ Alpaslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek Kuran-i kerim okudular. Başbuğ ziyaretlerinin ardından Kızılcahamam’daki Şehitliğe giderek kabirleri ziyaret ettiler ve dua ettiler. Başkan Eroğlu ve beraberindeki yöneticiler akşam saatlerinde İlçeye dönüş yaptılar.

10 May 2017 - 14:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.