Meteorolojik Uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurusunda Marmara'nın doğusunda yarın etkili olacak yağışların kar erimelerine sebep olacağı yönünde Valilik tarafından meteorolojik uyarıda bulunuldu.

12 Ocak Perşembe günü için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Marmara Bölgesi'nin doğusundaki illerde özellikle Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da mevcut yüksek miktardaki kar örtüsü üzerine yağmur ve karla karışık yağmurun meydana gelmesi beklenirken, özellikle çatılarda kar yükünü arttıracağı ve kar erimelerine sebep olacağından, vatandaşların ve ilgilelerin meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarı yapıldı

12 Oca 2017 - 00:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.