Meteorolojiden şiddetli yağmur uyarısı!

Meteoroloji, İstanbul'dan Ankara'ya, Eskişehir'den Amasya'ya, Van'dan Diyarbakır, Sakarya'ya kadar 33 il için yağmur uyarısı yaptı.

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu tahminine göre bu hafta ; Ankara, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Yozgat, Amasya, Kastamonu, Sivas, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl, muş, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Van, Kars, Ardahan ve Artvin'de şiddetli yağmur görülecek.

 

 

İSTANBUL'DA CUMA YAĞMUR GÖRÜLECEK

İstanbul hava durumu raporunda yağış görünmüyor. Kapalı bir havanın hüküm sürdüğü İstanbul'da perşembe ve cuma günü parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İstanbul hava durumu raporunda yarın için de az bulutlu bir hava bekleniyor. Meteoroloji tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumuna göre, ülkenin batı kesimlerinden giriş yapacak olan yağışlı hava hafta ortasına kadar aralıklarla yurdu etkileyecek.

ADAPAZARI İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ:

06 Haz 2017 - 21:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.