Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şehrimiz için bugün 13.00 ile 21.00 saatleri arasında çok kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

MEDYABAR.COM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Merkezi'nde yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ilimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere metrekareye 30 ile 60 kilogram olacağı tahmin ediliyor.

Tahminlere göre meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

SASKİ sosyal medya hesaplarından vatandaşlara uyarılarda bulunurken, ekiplerin ise her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sahada hazır beklediğini belirtti.

23 Haz 2018 - 14:54 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.