Meteoroloji'den 'Kuvvetli Yağış' uyarısı!

Şehir genelinde uzun zamandır etkili olması beklenen yağmur bugün ilçelerde ve kent merkezinde aralıklarla yağmaya başladı.

Şehir genelinde uzun zamandır etkili olması beklenen yağmur bugün ilçelerde ve kent merkezinde aralıklarla yağmaya başladı.

Uzmanların yaptığı araştırmaya göre kuraklık bölgesi olarak gözlemlenen Sakarya'da yağışlar bugünden itibaren etkisini gösterdi. Uzun zamandır etkili olması beklenen yağışlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yaklaşık 1 hafta sürecek..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 3 ila 5 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların, İstanbul'un kuzey ilçeleri, Kocaeli, Sakarya, Yalovaçevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, şeklinde görülecek.

Önümüzdeki 5 günün hava raporu ise şu şekilde;

8 Mart Cumartesi En Düşük 7 En Yüksek13 YAĞMURLU

9 Mart Pazar En Düşük 6 En Yüksek12 YAĞMURLU

10 Mart Pazartesi En Düşük 3 En Yüksek7 KUVVETLİ YAĞMURLU

11 Mart Salı En Düşük 2 En Yüksek9 YAĞMURLU

12 Mart Çarşamba En Düşük 2 En Yüksek10 YAĞMURLU

08 Mar 2014 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.