Meral Akşener Sakarya'ya geliyor!

İYİ Parti'nin il binası açılış programına Genel Başkan Meral Akşener geliyor.

30 Aralık Cumartesi İYİ Parti İl Binası açılışı nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sakarya'ya geleceği açıklandı.

 

İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı, 

"Değerli Sakarya'lılar , ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağılması, güneşli günlere ulaşmak için çıktığımız bu yolda,vatanseverleri ayağa kaldıran ,umutları yeşerten,cesurların lideri genel başkanımız sayın Meral Akşener; 30 Aralık Cumartesi günü il binamızın açılışını yapmak için şehrimize teşrif edeceklerdir.

 

Aynı gün detaylarını sonradan açıklayacağımız programımız doğrultusunda esnaf ziyaretleri de yapılacaktır.

 

Ülkemizin her yönden İYİ 'leşmesi için çıkılan bu yolun ,cesur liderini şehrimiz bağrına basmak için büyük bir heyecanla beklemektedir.Ülkemizi yönetmeye talip olarak yola çıkan ,Genel başkanımız sayın Meral Akşener'in  şehrimizdeki programına tüm hemşerilerimizi davet eder,saygılar sunarım."

20 Ara 2017 - 09:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

KÜRŞAD - Başımızın üzerinde yerin var Türkiye'nin topuklu efesi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Aralık 09:51