Mehmet Fatih Baykal’a hazin veda..

Erenler'de köy yolunda karşı yönden gelen otomobile çarparak dereye düşen araçta hemşire olan eşi ölürken kendisi ağır yaralanan Mehmet Baykal yaşam savaşını kaybetmişti. Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı.

996223f949bd5eb4cfdb3724a326ee58.jpg
404453ae178f75f114ad03afcec3e533.jpg
+21
Haber albümü için resme tıklayın

Erenler ilçesinde Büyükesence ve Taşlık Mahallesi arası ulaşımı sağlayan yolda karşı yönden gelen otomobile çarparak dereye düşen araçta bulunan hemşire Betül Baykal ölmüş, eşi Mehmet Baykal da ağır yaralanmıştı.

GÖZÜ YAŞLI ANNESİNDEN HAZİN VEDA!

Baykal'ın ailesi ve yakınları,  hemşire eşinin ölümünün ardından aldıkları bu acı haberle adeta yıkıldı. Talihsiz adamın bugün Akyazı Karaçalılık Mahallesi'nde toprağa verildi.

Karaçalılık Mahallesi halkından Ahmet Baykal’ın oğlu, Sedat, Yılmaz, Turgay, Orhan ve Mustafa Çetin’in yeğenleri Mehmet Fatih Baykal vefat etti.

Anne Semehan Baykal oğlunun tabutunun arkasından gözyaşları dökerek uğurlarken ağıtları ise cenazeye katılanların yüreklerini dağladı.

Mehmet Fatih Baykal Karaçalılık Mahallesinde merkez camiinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Karaçalılık Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Mahalle Muhtarları, Oda başkanları, ve çok sayıda yakıları sevenleri katıldı.

Baykal'ın Akyazı Devlet hastanesinde Hemşire olarak görev yapan eşi Betül Baykal ise kazadan sonra İstanbul'da toprağa verilmişti.

Hacı İbrahim Aydın

İLGİLİ HABERLER...

BETÜL HEMŞİRE'NİN EŞİNDEN ACI HABER GELDİ

OTOMOBİL DEREYE UÇTU AKYAZILI HEMŞİRE ÖLDÜ

MESAİ ARKADAŞLARI BETÜL HEMŞİRE İÇİN TÖREN DÜZENLEDİ

KAZA KURBANI BETÜL HEMŞİREYE SON GÖREV

21 Haz 2017 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

YakupFatih Aydoğan - Ya boyle insan zor bulunur adam gibi adam allah rahmet eylesinAllah rahmet etsin güzel insan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 15:12