MEHMET ÇAKMAK AMELİYAT OLDU

Altındere belde belediye başkanı Mehmet Çakmak ameliyat oldu.

MEHMET ÇAKMAK AMELİYAT OLDU Altındere belde belediye başkanı Mehmet Çakmak ameliyat oldu. Akyazı Devlet Hastanesinde safra kesesinden ameliyat olan Mehmet Çakmak tedavi gördükten sonra Perşembe günü taburcu oldu. Mehmet Çakmağı evinde ziyaret eden Akyazı Ak Parti ilçe başkanı Nail Kahveci ve yönetimi geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Kahveci umuyorum başkanımız en kısa sürede sağlığına kavuşur hizmetlerine devam eder dedi. Çakmak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ameliyatı ile ilgili bilgi verdi. Çakmak yaptığı açıklamada safra kesemde sürekli taş oluşumu yaşıyordum Akyazı devlet hastanesi baş hekimi Doç. Dr Necati Fırat a gittim yaptığımız tahliller neticesinde safra kesemin alınması gerektiğini bildirdi ve ameliyat oldum. Çakmak ameliyatımı yapan Akyazı devlet hastanesi baş hekimimiz sayın Doç. Dr. Necati Fırat ve Dr. Ekrem Ferlengeze teşekkür ediyorum başarılı bir ameliyat geçirdim ellerine sağlık dedi. Hastanede beni yalnız bırakmayan başta değerli dostum Kuzuluk belediye başkanımız sayın Bilal Soykana ve tüm sevenlerime teşekkür ediyorum dedi. Ethem ACAR

25 Kas 2011 - 00:00 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.