Mehdi Kalkan Hoca 13.Yılında Dualarla Anıldı

Akyazı Taşburun Mahallesi’nde Mehdi Kalkan Hoca, ölümünün 13. Yılında Taşburun Mahallesi Muhtarlığı ve Şehit Ali Camii Derneğinin düzenlediği program ile dualarla anıldı.

30762e784e87afc43023125a4a2aa8a9.jpg
fe748712126dd6ea3efd4958cd671c01.jpg
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhum Mehdi Kalkan Hoca anma programı, Mehdi Kalkan hocanın ölümünün 13. Yılında Taşburun Şehit Ali Camisinde düzenlendi.

Mehdi Kalkan Hocanın yetiştirdiği hafızlardan Şehit Ali Cami İmamı Hüseyin Ersoy, Remzi Yurt, Kenan Bozoğlu, Necip Ömürlü, Şemsi Bozoğlu, Ali Ömürlü ve birçok imam hatibin okuduğu ilahiler ve Kuranı Kerim’in ardından yapılan dua ve kılınan öğle namazının ardından namaz çıkışı katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

Akyazı belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Çakmak, ilçe Müftüsü İzzet Şener, eski Müftü Mehmet Şenokur, Gazi Süleyman Paşa Camii Emekli İmamı Hüseyin Harputoğlu, Mahalle Muhtarları, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonrası misafirlere yemek ikramı yapıldı.

Hacı İbrahim Aydın

21 May 2017 - 11:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

İDRİS - RAHMETLİ MEHDİ HOCAM GÜZEL HİZMET ETTİ.KARŞILIĞIN DA SADECE ALLAH IN RIZASINI KAZANMAKTI.BİRİLERİ GİBİ İŞİ TİCARETE VE ŞOVA DÖNUŞTURMEDİ. ÇOLUK ÇOĞCUĞUNA İŞ KAPISI YAPMADI KURSU.SÖYLEMİ İLE EYLEMİ AYNI İDİ MEHDİ HOCAMIZIN.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 11:50