Medyabar.com'dan Hilal FM açıklaması

Medyabar Haber Multi medya Reklam tanıtım hizmetleri tarafından yüzde 100 hissesi satın alınan 104.0'dan yayın yayın yapan Hilal FM 29 Temmuz 8 Ağustos tarihleri arasında yayınına ara verdikten sonra Radyo 264 olarak yayınlarına devam edecek

MEDYABAR.COM:-  Sakarya'nın ilk radyosu olan 1994 yılında kurulan Hilal FM'i yayınlayan  Hilal  A.Ş.'nin yüzde 100 hissesi  Medyabar Multi Medya Reklam Tanıtım Hizmetleri tarafından satın alınmıştı.

 

Şirketin devriyle ilgili olarak süreç tamamlanıp Hilal A.Ş.nin hisseleri  Medyabar Multi Medya Reklam Tanıtım Hizmetleri tarafından alındı ve hisselerin tamamı medyabar'a geçti


Bu devir işlemleri sonrasında  Hilal FM yayın hayatına 'Radyo 264' olarak devam edeceğinden dolayı Radyo Televizyon Üst Kurulunun bilgisi dahilinde yayınına 29 Temmuz ile 7 Ağustostarihleri arasında 10 günü ara verdikten sonra 8  Ağustos tarihinde 'Radyo 264' olarak yayın hayatına devam edecek


   Medyabar Multi Medya Reklam Tanıtım Hizmetleri Koordinatörü Aziz Güvener  Radyo 264'un 10 günlük arada teknik alt yapısının da değiştiğini söyledi.


 Güvener radyonun bundan sonra Serdivan'daki yeni adresinde faaliyetine devam edeceğini belirterek  'Teknik alt yapısı güçlü, haber ağırlıklı  bir radyo ile Sakaryalıların karşısına  çıkmaya hazırlanıyoruz. Medyabar.com'daki internet haberciliğini radyo yayıncılığında gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz" 'dedi.

28 Tem 2015 - 19:01 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.