Meclisin yeni üyesi Serpil Başer

Akyazı Belediye Meclis Üyesi iken AK Parti İl Yönetimine giren Avukat Abdurahman Düzcan’dan boşalan Meclis Üyeliğine yedek üye Serpil Başer asil üyeliğe getirildi

a4bb28cf9f.jpg
a573864dde.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğündeki işlemlerini tamamlayan Belediyenin yeni meclis üyesi Serpil Başer’i ilk kutlayan Yazı İşleri Müdürlüğü ve Belediyenin diğer bölümlerinde çalışan personel oldu.

Kendisine çiçek takdim edilen Belediyenin çiçeği burnunda yeni Belediye Meclis Üyesi Serpil Başer kendisine tebliğ edilen yazıyı alırken mutlu olduğu gözlendi. Başer, yeni görevinde başarılı olmak için elinden geleni fazlasıyla yapacağını söyledi ve kendisine güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğim açıklaması yaptı.

Belediye Başkanı imzasıyla yeni Meclis Üyesi Serpil Başer’e tebliğ edilen yazıya göre 3 Mayıs günü yapılacak olan toplantıya Meclis üyesi olarak katılacak.

31 Mar 2018 - 01:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

ilyasilyasalihakkı söyleridrisakyazılı - hakkısöyler rumuzlu arkadaş fatih e çok ağır bir soru soruyorsun.ayrıca eğer yandaş olduğu için belediyeye alınmışsa .kadroya geçmeden de aldığı maaş haram olur.ha demek istediğin yeter artık daha haram yeme diyorsan onuu bilmemtamam şimdi akyazının işlerini bu kadın halledecek yollar caddeler özellikle belediye deki yandaş akraba işciler kadroya alınmış dahi olsalar işlerine son verecek iç işleri bakanlığı ile irtibata geçerek başan göreve geldikten sonra 180 tanew akrabasını belediye ye aldığı söyleniyor tabi önce aş evine sonra belediye ye hani hırsız minareyi çalmadan kılıfını hazırlarmış ya onun gibi.şimdi bu söylentilere doğru ise hepsini halledecek bak göreceksinizşu kadını görmekten bıktık artıkfatih atacan sende kadroya geçtin mi.eğer geçmişsen aldığın her maaş helal mı onu bi araştır yandaş kadrosundan işe alındın-vaaay be yakışırçok emek verdi sonunda yakışan oldu hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Mart 01:21