Meclis çalışmalarını anlattılar

Akyazı Belediyesinin MHP’li Meclis Üyeleri A. Hikmet Kurt ve Harun Köymen ortak yaptıkları açıklamada geride bıraktıkları 4 yıllarını değerlendirdiler ve çalışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular.

bf01c243fe3eceff8069accbcd8a556d.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Harun Köymen ve A. Hikmet Kurt 2014 yılının Mart ayında seçildikleri Meclis Üyeliğinde artık son yıllarına girdiklerini belirterek, görev yaptıkları 4 yıl 2 ay içerisinde Meclisin muhalefet Partisi Üyeleri olarak kendilerine güvenip oy veren insanlara hizmet için gayret gösterdiklerini, zaman zaman insanların aleyhine olan kararlarda muhalefet ettiklerini, bazı kararların değiştirilmesinde ve uygun hale getirilmesinde etkin rol oynadıklarını belirterek, Meclisteki MHP grubu olarak üzerimize düşen muhalefet görevini layıkıyla yerine getirdiğimize gönülden inanıyoruz dediler.

25 Üyeye sahip Belediye Meclisinde 21’nin iktidar partisine mensup üyeler olduklarının da altını çizen MHP’li üyeleri biz Mecliste sadece 4 üyeyiz. Tek başımıza istediklerimizi yapmamız elbette ki sayısal açıdan mümkün değil. Bunun bilincinde olan bizler iktidar partisine mensup Meclis Üyesi arkadaşlarımızla kurduğumuz iyi ilişkiler sayesinde önemli gördüğümüz birçok hizmeti vatandaşımıza getirme şansı bulduğumuzu söyleyebiliriz diyen Köymen ve Kurt, burada asıl olan AK Parti ya da MHP’ değildir. Burada asıl olan oy verip bizi o göreve getirenlerdir. O nedenle oy verenlerin menfaatlarına olan her konuda iktidar partisi ile birlikte hareket ettik. Aleyhine olan konularda ise düzeltilmesi hususunda gayret gösterdik. Bu gayretimiz yeterli olmadığı zamanlarda da alınan kararlara muhalefet ettik dediler.

Akyazı’nın ve Akyazılıların her zaman güzele ve iyiye layık olduğunun altını çizen MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Harun Köymen ve A. Hikmet Kurt, bizde MHP grubu olarak bu düşünce içinde bizi oyları ile onurlandıranlara hizmet etmek istedik. Bu isteğimizi önemli ölçüde yerine getirdik diye umut ediyoruz diyerek açıklamalarını tamamladılar.

19 May 2018 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.